Onze klanten beoordelen ons met een Beoordeling: 4.7 van de 5
Bel of mail voor een afspraak:
0592 - 40 76 51 info@albeka-assen.nl

Albeka: Vertrouwd vakmanschap

Al 23 jaar maken wij trappen en kozijnen van hout voor met name Noord-Nederland. Wij weten wat werkt en waar je rekening mee moet houden om er jarenlang van te kunnen genieten.

Onze werkzaamheden

We gebruiken onze ervaring graag om je verder te helpen met:

Trappen op maat
Hoogwaardige kozijnen
Specialistische restauratie
Contact

Dit zijn wij – een team van vakmensen

Heb je er wel eens bij stilgestaan hoe vaak we een trap op- en af lopen? Als we het bij elkaar op zouden tellen, dan zou dit toch enkele duizenden keren zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat bij elke situatie een passende trap gemaakt wordt.

Wij staan, als team van 6 vakmensen, tijdens elke stap voor je klaar. Of je nu een nieuwe trap naar zolder nodig hebt, de trap op kantoor anders wilt of een kozijn wilt vervangen. We maken alles volledig zelf in-house in Assen.

We vinden het belangrijk om jouw wensen en ons vakmanschap te combineren. We hebben daarvoor korte lijntjes, waardoor je eenvoudig schakelt.

Moderne techniek en vakmanschap

Wij hebben goede machines en echte vakmensen. Daardoor kunnen we jou snel en goed helpen. Of je nu particulier, aannemer, ZZP’er of architect bent.  

Bij ons in de werkplaats staat ouderwets vakmanschap voorop. We combineren het met moderne techniek en staan daardoor altijd snel voor je klaar. Die combinatie zorgt voor het mooiste maatwerk. Met onze moderne apparatuur kunnen we alles met hout maken, met ons timmermansoog gaan we voor de finishing touch. Wij verliezen het totaalplaatje en jouw pand hierbij nooit uit het oog.  

En is er enkel handwerk nodig? Wij zetten graag dat stapje extra.

Van A tot Z geregeld

Productie volledig bij ons in-house

Voor bedrijven en particulieren

Onze trappen en kozijnen kunnen tegen een stootje

Als we trappen en kozijnen maken, kiezen wij bewust voor hout. Dat komt omdat hout, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, goed kan isoleren. Dat helpt bij het besparen op energiekosten. Het is ook erg sterk en geeft ons veel vrijheid in het ontwerp. Het geeft als natuurproduct bovendien een warme uitstraling. Door duurzaam gekapt hout te gebruiken, dragen we ook bij aan de zorg voor onze planeet. Het is bovendien goed te recyclen en om te zetten in groene energie. 

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Een perfect resultaat maak je samen

Deze mensen gingen je voor

Snelle service en goed meegedacht in de wensen en snelheid van plaatsen. Eerlijk en transparant tot een offerte gekomen. Dankje!

26 juni 2024
Mikey van der Zwan

Begin maart is de nieuwe trap geplaatst. Voor tijd goed contact gehad met Johan. Vriendelijk en denkt mee. Na inmeten verloopt productie en plaatsing snel. Trap is zeer degelijk en zit er strak in. Top!

3 april 2023
Stefan Folkers

In onze nieuwe woning, een semi bungalow uit 1969, konden wij alleen via een laddertje in de garage naar de zeer ruime zolderverdieping. Zonde om de mooie zolderruimte bijna onbenut te laten door de zeer beperkte toegang. Johan kwam op afgesproken datum naar onze woning om naar onze wensen te vragen en gegevens te noteren voor een offerte. Johan dacht goed met ons mee en gaf ook advies voor wat betreft het timmer- en elektrawerk aan het plafond in de hal, om de door ons gewenste videtrap mogelijk te maken. Na alles met elkaar te hebben besproken mochten wij al snel een gunstige offerte ontvangen. Twee maanden na de offerte stond onze mooie trap al te schitteren in ons nieuwe huis. Johan communiceert helder, komt afspraken na, is vakkundig en levert met veel enthousiasme mooi werk. We kunnen Albeka zeker van harte aanbevelen!

3 maart 2023
Sonja Kilsdonk

Ontdek de mogelijkheden

Kijk bij onze trappen, kozijnen of restauratie voor meer informatie of neem contact met ons op!