Onze klanten beoordelen ons met een Beoordeling: 4.7 van de 5
Bel of mail voor een afspraak:
0592 - 40 76 51 info@albeka-assen.nl

Wij maken jouw nieuwe houten trap

Passend bij jouw ruimte, precies zoals jij het wilt. Ontdek de combinatie van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Voor particulier, aannemer, ZZP’er of architect. Gewoon goed.

We zijn er elke stap
Snel gemaakt
Jarenlange ervaring
Korte lijntjes

Altijd de juiste vorm

Er zijn volop mogelijkheden voor de juiste trap.

Deskundig advies
Alle soorten trappen
Eerlijke prijs
Contact We denken graag met je mee.
We zijn er elke stap

Van ontwerp tot plaatsing

Snel gemaakt

Binnen enkele weken gereed

Jarenlange ervaring

Vanuit onze eigen werkplaats

Korte lijntjes

Altijd contact met een iemand van de werkvloer

Onze maatwerk trappen

Elke ruimte is anders en daardoor elke trap ook. Rond, recht, ingewikkeld of juist heel eenvoudig. Wij horen graag jouw wensen. Omdat geen huis of ruimte hetzelfde is, leveren we altijd maatwerk en handwerk bij onze binnentrappen. In ons bewerkingscentrum maken we snel een mooie, veilige en goed te onderhouden houten trap, met de volgende voordelen:

  • Esthetisch aantrekkelijk – van traditioneel tot modern
  • Duurzaam – een goed onderhouden trap gaat jaren mee
  • Comfort – een houten trap voelt warm aan

Ons proces

Wij combineren jouw idee, ons vakmanschap en mooie materialen met elkaar.

1

We beginnen met jouw wensen en het ontwerp

We starten natuurlijk met wat jij voor ogen hebt. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een splittrap, een steektrap of een trap met bordes.

Heb je nog geen beeld van de mogelijkheden? Dan geven we je die tijdens het eerste gesprek. Wij komen bij je langs om te kijken naar de situatie en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. Wij denken hierbij altijd in oplossingen.

Daarna tekenen we een 3D-ontwerp op, wat je bij ons op locatie kunt komen bekijken!

2

De planning

Alles naar wens en kunnen we van start? Dan delen we de exacte planning met je. Zo weet je precies wanneer we komen inmeten maar ook wanneer we de trap zelf komen plaatsen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Wel zo fijn.

3

Aan de slag!

We selecteren het beste hout, en gaan in ons bewerkingscentrum in Assen voor je aan de slag! We maken alle onderdelen op maat en realiseren daarmee jouw ideale trap.

Al onze trappen worden voor montage 2x voorbehandeld met een hoogwaardige verf, lak of olie. Net wat past bij jouw interieur.

4

De plaatsing

Dit is het leukste onderdeel, want nu wordt de nieuwe trap werkelijkheid. We plaatsen de trap vrijwel altijd in 1 dag. We zorgen ervoor dat het lijkt alsof de trap er altijd heeft gestaan en maken alles netjes schoon.

Natuurlijk geven we je ook een aantal tips om extra lang van de trap te kunnen genieten.

Trappen voor elke ruimte, in de ideale stijl

Wij gebruiken ons oog voor detail graag om jouw huis of ruimte net dat beetje extra mee te geven. In onze werkplaats maken wij met ons vakmanschap de trap perfect passend bij jouw ruimte. 

Wij houden niet van onverwachte kosten, jij waarschijnlijk ook niet en daarom weet je bij ons vooraf precies wat je van ons kunt verwachten. 

  • Voor particulieren en bedrijven
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Gemaakt met vakmanschap

Wij houden van hout

Hout is een prachtig materiaal en daarom kiezen veel mensen hiervoor. Een slimme keuze, want hout heeft een warme uitstraling, is goed te bewerken en geeft karakter aan je ruimte.

Naast onze trappen, zijn ook onze vakmensen uit het juiste hout gesneden. Met een luisterend oor adviseren ze jou over de beste keuzes. Zó maken we samen een perfect eindresultaat en zorgen we ervoor dat je weet hoe je de trap goed kunt onderhouden.

Met goed onderhoud gaat hout lang mee

Hout is biologisch afbreekbaar en te recyclen

Houten trappen hebben een hoge brandveiligheid

Deze mensen gingen je voor

Snelle service en goed meegedacht in de wensen en snelheid van plaatsen. Eerlijk en transparant tot een offerte gekomen. Dankje!

26 juni 2024
Mikey van der Zwan

Begin maart is de nieuwe trap geplaatst. Voor tijd goed contact gehad met Johan. Vriendelijk en denkt mee. Na inmeten verloopt productie en plaatsing snel. Trap is zeer degelijk en zit er strak in. Top!

3 april 2023
Stefan Folkers

In onze nieuwe woning, een semi bungalow uit 1969, konden wij alleen via een laddertje in de garage naar de zeer ruime zolderverdieping. Zonde om de mooie zolderruimte bijna onbenut te laten door de zeer beperkte toegang. Johan kwam op afgesproken datum naar onze woning om naar onze wensen te vragen en gegevens te noteren voor een offerte. Johan dacht goed met ons mee en gaf ook advies voor wat betreft het timmer- en elektrawerk aan het plafond in de hal, om de door ons gewenste videtrap mogelijk te maken. Na alles met elkaar te hebben besproken mochten wij al snel een gunstige offerte ontvangen. Twee maanden na de offerte stond onze mooie trap al te schitteren in ons nieuwe huis. Johan communiceert helder, komt afspraken na, is vakkundig en levert met veel enthousiasme mooi werk. We kunnen Albeka zeker van harte aanbevelen!

3 maart 2023
Sonja Kilsdonk

Zet de stap

Ga ook voor de trap die perfect past

We maken van jouw droom graag werkelijkheid. Geef je wensen aan en informeer eenvoudig en vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Altijd binnen een week uitgebreid reactie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.